Bouwen op zekerheid en kwaliteit

Een verbouwing of bouwproject draait om vertrouwen. Om de volle overtuiging dat het simpelweg goed komt. Dus zijn we er bij Van Boven Aannemers voor uw rust. Voor de ondersteuning tijdens elke fase van uw project, met de coördinatie en planning strak in handen. We gaan aan de slag voor bedrijf en particulier, van het plaatsen van een dakkapel tot en met de realisatie van een compleet utiliteitsgebouw. Dat alles maakt ons veelzijdig. Flexibel. En altijd scherp op het kleinste detail.

Onze waarde voor uw bouwteam

Profiteer van onze inmiddels 30 jaar ervaring en vraag ons voor uw bouwteam. Van Boven Aannemers denkt mee over het ontwerp, overlegt constructief en komt waar nodig met doordachte alternatieven. Zo gaan we met u voor zekerheid. Voor kwaliteit, nog voordat we ons vakmanschap in de praktijk brengen.

Kwaliteit en zekerheid voor elk project
  • Korte communicatielijnen
  • Vakmensen alsof ze voor zichzelf bouwen
  • Met een klein team groot in aanpak
  • Rust tijdens elke fase van uw project

Laat u inspireren

Combineer bijzondere materialen met een hoogstaande toepassing en er ontstaat iets moois. Waar kunnen we dat beter laten zien dan in ons bedrijfspand in Den Dungen? Terwijl we daar om tafel gaan, ziet u gelijk de vele mogelijkheden. Kom langs!

Ervaren en betrokken. En altijd op de hoogte.

Wij zijn lid van Bouwend Nederland. Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. Wij verenigen en verbinden 4300 kleine en grote bedrijven, behartigen de belangen van de sector op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau, en maken zich hard voor vernieuwing in de bouw en infra.

Bouwend Nederland

Wij beschikken over het keurmerk van BouwGarant. Waarmee we onder andere aantonen dat we de juiste diploma’s en verzekeringen in huis hebben. Met BouwGarant kiest u voor extra zekerheid.

Bouwgarant

Bouw Nederland is dé ondernemersorganisatie voor onze branche. Verdere professionalisering, uitgebreid advies: als lid zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En daarvan profiteert u.

Erkend leerbedrijf

Wij geven jong talent graag de kans zich verder te ontwikkelen. Vandaar dat we Erkend leerbedrijf zijn, bedoeld voor de begeleiding van mbo-studenten die bij ons hun vaardigheden aanscherpen.