Zekerheid en kwaliteit op elk project

Woning- en villabouw

Naast bedrijven bouwen we ook voor particulieren. Ieder met hun eigen specifieke wensen, zoals wel blijkt uit onze projecten binnen de woning- en villabouw. Noem het maatwerk. Gerealiseerd met de meest bijzondere materialen, met oog voor detail. Altijd even mooi om te doen. En altijd in nauw overleg met onze klant. Ontdek wat we al deden, zie waar vertrouwen op zekerheid toe leidt en laat u inspireren.

Bekijk projecten

Utiliteitsbouw

Van Boven Aannemers is ervaren in utiliteitsbouw. We verbouwden scholen, realiseerden volledige bedrijfspanden. En deden dat telkens volgens een doortimmerd plan van aanpak. Scherp op budget en helder afgestemd met klant en betrokkenen. Zorg, onderwijs, retail en bedrijven: we gaan er veelzijdig voor aan de slag en schalen waar nodig soepel op. Zien waar dat toe leidt?

Bekijk projecten

Verbouw

Verbouw verruimt. Verfraait. Verfrist. Terwijl u volop waarde toevoegt, kunt u mooi op dezelfde plek blijven. Dat scheelt. Toch is een verbouwing niets om te onderschatten. Want hoe blijft u binnen budget? Kloppen uw keuzes? En minstens zo belangrijk: hoe voorkomt u vertraging? Vraag ons voor de verbouw van uw woning, winkel of bedrijfspand. En ervaar wat ervaring en vakmanschap doen voor uw rust.

Bekijk projecten

Service en onderhoud

Houd uw pand of woning in de beste staat met onze diensten voor service en onderhoud. We fungeren als uw hoofdaannemer, wat betekent dat we elke klus voor onze rekening kunnen nemen. Bovendien doen we dit helder en transparant, door u vooraf zoveel mogelijk inzicht te geven in investering en tijd. En snel schakelen? Dat als vanzelfsprekend. We gaan gewoon aan de slag. Efficiënt, vakkundig en betrokken.